Tag Archives: Tahir Bakalli

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MES TROPOJËS DHE GJAKOVËS NË ASPEKTIN E ARTIT SKENIK

(Pervoja 25 vjeqare e Festivalit  teatror per femije “Femijet ne skene”   percillet ne Tropoje (Malesi Gjakoves). Nga Prof. Tahir Bakalli Në ambijentet e Qendrës Didaktike ne Gjakovë, nëpermjet projektit “Artisët e vegjël “thyejnë” kufirin”, ne bashkëpunim me

TAKIM MBRËSËLËNËS…

  “Dija ndryshon mendjen, ndersa mendja boten” Ibrahim Hajdarmataj Nga Prof. Tahir Bakalli … Me rastin e 10 vjetorit te daljes se numrit te pare te Revistes mujore te respektuar “ GjakovaPress”, kishte shume mysafire, nder te