Tag Archives: Luljeta Nuraj

Bisedë me poetin e shquar arvanitas Dino Koubatis

Nëse Verleni, Rebo, Malarme dhe të tjerë shkruan vargje “simbolike”, Ali Podrimja solli simbolizmin e vërtetë të poezisë më të re botërore. Koubatis   Bisedoi Keze Kozeta Zylo   Kohët e fundit keni promovuar librin ’’Ali Podrimja’’-