Tag Archives: Botërori 2002

88 VJET RRETH PLANETIT TE BOTEROREVE TE FUTBOLLIT – 17

Nga Skifter Këlliçi   Brazili- për të pestën herë mbreti i botës, (2002) Më 1996 FIFA kishte marrë vendim që botërori  2002 të luhej për herë të parë në kontinetin aziatik dhe, saktësisht,  në Japoni dhe Korenë