Tag Archives: Aurenc Bebja

Mbreti Zog në Versailles

Le Petit Parisien (1939) / Mbreti Zog në Versailles përballë dyzet gazetarëve dhe reporterëve fotografë : « Shqipëria është një emër i formuar nga fjala Iliria, e cila në gjuhën tonë do të thotë liri »   Nga Aurenc Bebja*,