Tag Archives: AT PJETER MESHKALLA S.J.

PËRKUJTOJ AT PJETER MËSHKALLEN

Nga Fritz Radovani   21 Tetor 1946 Arrestohet në Tiranë At Pjeter MESHKALLA… U dënue dhe bani 15 vjet burg në Burrel dhe kampe shfarosje… U arrestue prap me “Revolucionin Kultural”, me 29 Prill 1967 në Shkoder

MASKA PREJ BALTET !

NGA AT PJETER MESHKALLA s.J. H I P O K R I Z I A Hipokriti kërkon të duket ndryshe nga ç’është. Shtihët si i mirë për të gënjyer të tjerët. (Nga Fjalori). Mos iu afro Perendisë

AT PJETER MESHKALLA S.J.: “PJESA E FRIKSUEME ASHT E LIDHUN NGA KAFSHATA E BUKËS !”

Nga Fritz Radovani     28 KORRIK 1988 – 2018: 30 VJET PA  AT  MESHKALLEN… Shqipja me kthetrat e Saja skaliti në një shkamb t’ Atdheut: “Edhe një Hero ma pak!” Populli i Shkodrës, pa dallim Feje