Tag Archives: Ramadan Sokoli

Eruditi Ramadan Sokoli dhe një cylë dyjare

Nga Qerim Vrioni   Kjo fotografi e studiuesit të njohur të muzikës popullore shqiptare (por jo vetëm të saj), njëkohësisht edhe mikut tim të ndjerë, prof. Ramadan Sokoli, është bërë në vitin 2001. Fotoja është