Tag Archives: Lek Gjoka

Tepsia qeverisëse një tepsi dështake që s’bën as për skrap

Nga Lek Gjoka Marrja e tepsisë së pushtetit nga një tepsigji si Edvin Rama u duk sikur do të bëj ndonjë ndryshim si në politikën e brendshme ashtu edhe të jashtme të Shqipërisë por fatkeqësisht

Ka ardhur koha që anadollakeve shqiptare t’iu themi së Shqipëria është e shqiptareve !

Nga Lek Gjoka   Që pas rrëzimit të diktaturës komuniste si edhe tani me të ardhur në pushtet qeveria socialiste përsëri po luhet me krenarinë dhe historinë e shqiptareve . Dikush mund të pyesë se