Tag Archives: Suzana Matja

Vizitë tek ish e internuara politike Suzana Matja

Nga Moza Boletini   New York, nëntor 2018 Me shumë gra e vajza shqiptare që kanë përjetuar persekucion politik në Shqipëri nga rregjimi komunist, jam njohur nëpër protesta në rrëzimin e bustit të diktatorit hoxha dhe atij rregjimi makabër që izoloi vendin