Tag Archives: Sunan Kastrati

Vajzat e Botës, marrin gjak në vetull

Për Botën dhe gazetarët e Botës Sot Nga Sinan Kastrati Nuk ka se si të thuhet ndryshe pos: Bota dhe gazetarët e Botës Sot janë më të mirët e Botës. Pasi bisedova në telefon me Petritin që