Tag Archives: Spanja kamione e botës 2010

88 VJET RRETH PLANETIT TE BOTEROREVE TE FUTBOLLIT – 19

“FLAMENKOJA” SPANJOLE PUSHTON BOTEN, (2010)  Nga Skifter Këlliçi    Lindur në shekujt e  Mesjetës në krahinat e Spanjës jugore, “Flamenco”, një lloj vallzimi i vrullshëm, dalëngadalë u përhap dhe u bë tradicional në tërë Spanjën. Madje në