Tag Archives: Siguria në Shkodër

MUNGESE E HERSHME SIGURIE NE SHKODER

Speciale -Fakte të investiguara të 27 vjetëve të fundit që vërtetojnë mungesën e sigurisë në Shkodër   NGA  ARBEN LAGRETA *   Kur një dekadë më parë u pata shprehur skeptik në një të  përditshme shqiptare dhe