Tag Archives: Shqiptarët e Montrealit

Për mua të rrish mënjanë, në kushtet e emigracionit është vetvrasje, një vrasje shpirtërore…

Bisedë me mësuesen e suksesëshme dhe aktivisten e dalluar zonjën Mariola Çipi Leskaj Bisedoi Ajet Nuro   Në një ditë fund-korriku, i drejtohem Île Bizard, aty ku ndodhet shtëpia e çiftit Leskaj, Lazes dhe Mariolës. Vend-ndodhja e

Shoqata Kulturore e shqiptarëve të Montrealit rinon kryesinë e saj

Nga Ajet Nuro, Montreal, Kanada Pata kënaqësinë të jem i ftuar në mbledhjen e përgjithëshme të Shoqatës Kulturore-Shqiptare në Montreal që u zhvillua ditën e dielë më 10 qershor 2018. Ishte hera e parë që nga krijimi

Festa e verës në Montreal, tradita vazhdon

Plot 15 vjet që në Montreal organizohet një festë-konkurs me dashamirësit e prodhuesit e verës Nga Ajet Nuro   Ditën e premte, në datën 16 mars 2018, mora pjesë në një festë që është bërë tashmë traditë,

Takim i ngrohtë e miqsor mes sipermarresve dhe profesionisteve shqiptare dhe vendas të Montréalit

Nga Anila Erindi Fotot Ermir Dardha Shkrimi është botuar në VOAL dhe ribotuar në Shqiptarët.info   Atmosfera e ngrohte dhe miqesore na mblodhi se bashku mes sipermarresve dhe profesionisteve shqiptare dhe vendas te Montrealit. Me daten 26