Tag Archives: Shkolla Shqipe “Alba Life”

Koncert Shqip nga nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” NY për festat e fundvitit 2018

Se Gjuha, Mëmëdheu mbesin… Se njerëstë gjithë vdesin, Po jeta s’mbetet e shkretë, Gjuha, Mëmëdheu mbesin Të patundurë përjetë. N.Frashëri Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e shkollës publike amerikane nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life”

Dita e parë e Shkollës Shqipe “Alba Life”, New York filloi me plot sukses për vitin akademik 2018 të -2019 të

Nga Keze Kozeta Zylo   Në këtë ceremoni nderoi me pjesëmarrjen e saj Konsullja e Shqipërisë në New York znj.Najada Sojli E shtuna e shtatorit në Staten Island ishte një ditë plot diell dhe cicërima zogjsh në

Konsullja e Përgjithshme e Kosovës Ambasadorja Sahatqija hap siparin e 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës me nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life”, NY

Nga Keze Kozeta Zylo   Sot nga bangat e shkollës shqipe Alba Life, nga Staten Island të New Yorkut, nga Amerika mike, do ta themi së bashku: Kosovë e dashur, urime ditëlidjen e 10-të! Ambasadore Teuta Sahatqija

Nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” me një koncert festiv për festat e fundvitit 2017-të

Nga Keze Kozeta Zylo   Do punoj për Mëmëdhenë/ gjithë jetën sa të rroj/ do t’i zgjoj edhe ata që flenë/ kështu jetën ta mbaroj…  Gjerasim Qiriazi   Edhe pse e shtuna e dhjetorit ishte me ngricë

Arbëreshja e bukur Elena Busciacco midis nxënësve në ditën e parë të shkollës Shkollës Shqipe “Alba Life”, New York

Mësojeni Gjuhën Shqipe, mos e harroni kurrë, sespe vetëm Gjuha dhe Flamuri na lidh së bashku si SKIPTARË. Nga Keze Kozeta Zylo   Shkolla Shqipe “Alba Life”, New York priti krahëhapur nxënësit e saj në mjediset e

Shkolla Shqipe “Alba Life” në NY përfundoi me plot sukses vitin shkollor akademik 2016-2017

Nga Keze Kozeta Zylo   Sot është dita shqipëtare/ Të përpiqmi/ Alfabetin tonë ta mbrojmë/ Shpejt o burrani/ Shkronjat tona janë të arta/ Këto duamë.  Parashqevi Qiriazi Shkolla Shqipe “Alba Life” që operon në disa lagje të

Nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life”, NY e festuan 7 Marsin me një program të pasur në Shqip

Ambasadorja dhe Konsullja e Përgjithshme e Kosovës në New York znj.Teuta Sahatqija midis nxënësve të shkollës shqipe “Alba Life” në ditën e shenjtë të Mësuesit! Nga Keze Kozeta Zylo   Shqipëria ime pse më je kaq larg?