Tag Archives: Ruajtja e gjuhës Shqipe

Ende gabime të rënda gjuhësore në mediat dhe shtëpitë botuese

Nga Skifter Këlliçi Prej vitesh, si kolegë të tjerë që merren me gjuhësi, në artikuj të ndryshëm kam trajtuar disa nga problemet e mësipërme, që lidhen me domosdoshmërinë që ta shkruajmë sa më mirë dhe sa më