Tag Archives: Rruga e Arberit

Disa pyetje për Qeverinë me rastin e 5-vjetorit të peticionit për Rrugën e Arbërit

16,000 përkrahës kërkojnë që peticioni të pranohet formalisht nga Kryeministri Edi Rama 18 Mars 2018 Nga Gëzim Alpion & Grupi i Lobimit Sot është 5-vjetori i peticionit online për Rrugën e Arbërit. Me këtë rast, falenderojmë të

Lobimi për Rrugën e Arbërit tani kërkon drejtim të ri

Nga Dr Gëzim Alpion Angli 25 qershor 2017 Zhurma që filluan të bëjnë partitë kryesore në pranverën e vitit 2013 në lidhje me Rrugën e Arbërit më shtyri të konsultohem me disa intelektualë dibranë në Shqipëri dhe

RRUGA E ARBËRIT, QEVERIA RAMA DHE SHTETI SHQIPTAR

RRUGA E ARBËRIT, QEVERIA RAMA DHE SHTETI SHQIPTAR Forum i organizuar nga Grupi i Lobimit Salla Metropol, Tirana International Hotel E hënë, 17 prill 2017, 12:00-14:00 Katër vjet pas nisjes së Peticionit për Rrugën e Arbërit, gjendja