Tag Archives: Qirjako Sava

QIRJAKO SAVA, ARTISTI

Nga Luan Çipi   Asnjëherë nuk të ndava, Ishim shokë qysh fëmijë, Si artist, Qirjako Sava, Në kujtesë për jetë do rijë: Djalë i ri, u bë aktor, Në estradë dhe në teatër, Me Pirro Savën, në