Tag Archives: Qemal Zylo

Ushtarakët Shqiptaro Amerikanë në lirim dhe rezervë rreth Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbej

Nga Keze Kozeta Zylo   I madh në emër, i madh në forcë e pushtet/ Në altar të fitores zuri vend plot dinjitet. Edmund Spenser Pak muaj na ndajnë, kur Shoqata Shqiptaro Amerikane e Ushtarakëve në rezervë

Shkolla Shqipe “Alba Life” New York perfundoi plot sukses vitin shkollor akademik 2017 – 2018

Bukë, krypë, zemër dhe Abetare Nga Keze Kozeta Zylo   Shkolla Shqipe “Alba Life” që operon në disa lagje të Nju Jorkut mblodhi në mjediset e shkollës publike amerikane nxënës, mësues, prindër dhe gjyshër për të festuar

Koncert madhështor në “Symphony Space”, Manhattan, për 10 Vjetorin e TV dhe Shkollës Shqipe “Alba Life”

Nga Keze Kozeta Zylo   Artistët dhe nxënësit shqiptarë shfaqën një koncert madhështor në Symphony Space në festimin e 10 të vjetorit të TV dhe Shkollave Shqipe “Alba Life”, New York. Qindra shqiptarë të Diasporës në Amerikë

Shoqata e ish ushtarakëve që përkujtoi 73- Vjetorin e shkollës së mesme ushtarake “Skënderbej”

Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e Sheraton Brooklyn, New York Hotel, Shoqata Shqiptaro Amerikane e ish Ushtarakeve “Skënderbej” u mblodh për të përkujtuar me nderime 73 vjetorin e shkollës së mesme ushtarake “Skënderbej”.  Familjet e

Takim me ministrat e Diasporës së Shqipërisë dhe të Kosovës z. Pandeli Majko dhe z.Dritan Gashi

Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e Konsullatës së Kosovës në Manhattan u mbajt takimi midis drejtuesve të shkollave Shqipe “Alba Life” që operon në disa lagje të Nju Jorkut, Clifton, Riverdale, Bronx, Children of Eagle,

Arbëreshja e bukur Elena Busciacco midis nxënësve në ditën e parë të shkollës Shkollës Shqipe “Alba Life”, New York

Mësojeni Gjuhën Shqipe, mos e harroni kurrë, sespe vetëm Gjuha dhe Flamuri na lidh së bashku si SKIPTARË. Nga Keze Kozeta Zylo   Shkolla Shqipe “Alba Life”, New York priti krahëhapur nxënësit e saj në mjediset e

Stan Dragoti, Ky Bir Shqiptarësh Emigrantë Nga Tepelena Që Pushtoi Hollivudin

Nga Keze Kozeta Zylo Udhëtimi i stafit të TV “Alba Life”, New York drejt Los Angeles në Kaliforni për gati 6 orë me avion ishte një udhëtim magjepsës, një udhëtim që mbartte mbi supe një mision të

Nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life”, NY e festuan 7 Marsin me një program të pasur në Shqip

Ambasadorja dhe Konsullja e Përgjithshme e Kosovës në New York znj.Teuta Sahatqija midis nxënësve të shkollës shqipe “Alba Life” në ditën e shenjtë të Mësuesit! Nga Keze Kozeta Zylo   Shqipëria ime pse më je kaq larg?

20 vjetori i shoqatës së mirënjohur “Ana e Malit” dhe kuvendi vjetor i saj, NY

Nga Kozeta Keze Zylo   Në restorantin Vanderbilt i cili duket sikur qëndron kryelartë buzë oqeanit Atlantik u mblodhën Ana Malasit për Kuvendin e tyre vjetor si dhe me këtë rast për të përkujtuar 20 vjetorin e