Tag Archives: Poezi Shqipa

“Hani dhe ju ambasadorin tonë!”

Rrëfenjë nga Viron Kona             Rrëfenjë humoristike Ambasadori i një vendi të njohur, pushim fundjavë kishte ato dy ditë, vendosi që t`i shijonte sa më mirë, në peizazhin ekzotik të vendit mik. -----