Tag Archives: Nmik Resuli

PROF. NAMIK RESSULI GUR’ I DALTUEM I BERATIT

Nga Fritz Radovani   1941 Linguisti dhe kritiku i letersisë shqipe Prof. Namik RESSULI, ka vue gurin e parë të kritikës mbi të cilin u ngrit binaja e naltë e Letersisë Shqipe, mbi themele moderne të asaj