Tag Archives: Naim Balla

RRETH GABIMEVE GJUHESORE NE ”FJALORIN E MADH FRAZEOLOGJIK ITALISHT-SHQIP”

 Pasojë e punës pa përgjegjësi të   Naim Ballës, njërit  prej  autorëve, dhe Viola Grillos, (diplomuar për rusisht në UT), me grupin e korrektoreve letrare   Nga Skifter Këlliçi     Së pari,  siç dëshmohet dhe në foton