Tag Archives: Migjen Kajtazi

Vizatimi i Kosovës

Nga Migjen Kajtazi Kafeterija e Fakultetit të Artitë të Prishtinës gumëzhinte nga zhurma e madhe që studentët bënin në pushimin e orëve të mësimit. Kjo zhurmë sotë mbretëronte edhe më shumë dhe grupi më i zhurshëm që

Shqipëtari i Kroacisë…

Nga Migjen Kajtazi   Më 18 korrikë 2018 nga aeroporti i Gjenevës u nisëm për pushime në Kroaci me destinacion qytetin e Makarskës që gjindet në Dalmaci në mes qyteteve të Splitit dhe Dubrovnikut. Mbasi ishum ende

Praga, Prishtina, Tirana…

Nga Migjen Kajtazi   Rrëfimi im për vizitën në kryqytetin çek Pragë përmban dy periudha. E para fillon kështu : Jam duke u kthyer nga vizita disa ditore në Pragë e ashtu i ulur në ulësen e aeroplanit