Tag Archives: Mariola Çipi Leskaj

Për mua të rrish mënjanë, në kushtet e emigracionit është vetvrasje, një vrasje shpirtërore…

Bisedë me mësuesen e suksesëshme dhe aktivisten e dalluar zonjën Mariola Çipi Leskaj Bisedoi Ajet Nuro   Në një ditë fund-korriku, i drejtohem Île Bizard, aty ku ndodhet shtëpia e çiftit Leskaj, Lazes dhe Mariolës. Vend-ndodhja e