Tag Archives: Klara Matja

Presidenti Ruben Diaz. Jr, dekoron patriotë e aktivistë të njohur në NY

Nga Klara Matja   New York, Nëntor 2018 Më datë 28 nëntor 2018, Presidenti i Bashkisë Bronx, Nju Jork, Ruben Diaz Jr, mbështeti festën e 106 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Ai po në këtë ditë në ndërtesën e Bashkisë Bronx “The Bronx

Një vlerësim i merituar!

Nga Klara Matja* Nëpërmjet shtypit shqiptar, mësova lajmin se në Tiranë, Presidenti i Shqipërisë Z. Ilir Meta dekoroi nje gazetare dhe aktiviste të të drejtave të njeriut. Ndala dhe pashë me kujdes fotot në internet, ishte mikja