Tag Archives: Keze Kozeta Zylo

Shoqata e mirënjohur “Ana e Malit” mbajti Kuvendin vjetor

Nga Keze Kozeta Zylo Shoqata e mirënjohur “Ana e Malit” nën drejtimin e kryetares znj.Emmie Salaj organizoi në Auditoriumin e Intermediate School 2 në Staten Island Kuvendin vjetor. Këtë vit Bordi drejtues i “Anës së Malit” e

Festivali i pestë i Shkollave Shqipe një pasuri për Diasporën

Nga Keze Kozeta Zylo   Një traditë e mrekullueshme është krijuar tashmë ndër shqiptarët e Amerikës e pikërisht me Shkollat Shqipe të krijuara në shërbim të nxënësve për t’ju mësuar Gjuhën tonë hyjnore, Gjuhën Shqipe. Pesë vjet

Koncert recital me Artistn dhe Klarinetistin e shquar Igli Tuga

Nga Keze Kozeta Zylo Është kënaqësi të dëgjosh dhe të ndjesh nga afër muzikën, tingujt e shpirtit nëpër skena të ndryshme apo dhe nëpër dhoma. Kur producenti i TV “Alba Life” po editonte gjithë koncertin që kishte

Koncert madhështor në “Symphony Space”, Manhattan, për 10 Vjetorin e TV dhe Shkollës Shqipe “Alba Life”

Nga Keze Kozeta Zylo   Artistët dhe nxënësit shqiptarë shfaqën një koncert madhështor në Symphony Space në festimin e 10 të vjetorit të TV dhe Shkollave Shqipe “Alba Life”, New York. Qindra shqiptarë të Diasporës në Amerikë

Aktivitet bamirësie në shtëpinë e filantropistit shqiptar Richard Lukaj, “Nderi i Kombit”

Nga Keze Kozeta Zylo   Gjithmonë më kanë tërhequr aktivitetet e ndryshme që janë në shërbim të Diasporës dhe të Kombit, por aktivitetet me program bamirësie më sjellin një ndjesi tjetër, sepse janë shumë më pranë thelbit

Bisedë me z.Ardian Pepa skulptori i shtatores së Françesk Radit në Kodrat e Liqenit, Tiranë

Gjatë gjithë kohës isha i rrethuar nga foto dhe vidio muzikore që Françesk Radi kishte krijuar, padyshim punoja dhe duke kënduar.   Bisedoi Keze Kozeta Zylo   Shtatorja që ringjalli kantautorin e shquar Françesk Radi u realizua

Shoqata e ish ushtarakëve që përkujtoi 73- Vjetorin e shkollës së mesme ushtarake “Skënderbej”

Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e Sheraton Brooklyn, New York Hotel, Shoqata Shqiptaro Amerikane e ish Ushtarakeve “Skënderbej” u mblodh për të përkujtuar me nderime 73 vjetorin e shkollës së mesme ushtarake “Skënderbej”.  Familjet e

Van Gogu shqiptar

Nga Keze Kozeta Zylo   (Rreth filmit dokumentar “Zois” që u shfaq në festivalin ndërkombëtar në New York) Tabllotë e pikturuara nga Zoi Shyti jane si sytë e yjeve që vetëm shkëlqejnë… Në mjediset e qendrës kinematografike

Artistja e shquar Dëshira Ahmeti Kërliu vlerëohet si gruaja e vitit nga organizata e gruas “Zëri Ynë”

Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e Catering Hall “Grand Marquis” në New Jersey qindra gra u mblodhën së bashku për të festuar ditën ndërkombëtare të gruas.  Organizata e gruas “Zëri Ynë” me presidente të saj

Shoqata e mirenjohur “Ana e Malit” nderoi mesueset ne Hilton Garden, Staten Island

Nga Keze Kozeta Zylo   Ditën e dielë, më 4 Mars në Hilton Garden, Shoqata Shqiptaro Amerikane e mirënjohur “Ana e Malit” festoi ditën e mësuesit dhe të nënave.  Në këtë datë të shënuar Bordi i shoqatës