Tag Archives: Kastriot Berishaj

Kryetari i LSHB-së, Kastriot Berishaj ndërton shtëpi për një familje në nevojë

Kryetari i i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autori i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”, z. Kastriot Berishaj, ditën e sotme ka ndërmarrë një nismë humanitare, ku ka vendosur t’i ndërtojë shtëpinë një veprimtari për