Tag Archives: Jaho Sinani

Gjyshi im, vatrani Jaho Sinani

Këtë shkrim ia kushtoj nënës sime Lules që gjithë jetën n’a  edukoi dhe vazhdon të n’a edukoj me respektin për gjyshin tonë, me idenë se ai kishte punuar e luftuar për Shqipërinë pavarësisht se çfarë thoshin partia

“KULAK” DHE BURG PËR FLAMURTARIN E VATRËS”, JAHO SINAN ISLAMI

Rreth monografisë së Malko Zace kushtuar Jaho Sinan Islamit Nga Kadri Tarelli Nata e dimrit sado që të jetë e gjatë, dielli i ditës do ta përflakë Popullore       Kohët e fundit autori Malko Zaçe,