Tag Archives: Isuf Veseli

KOMITETI “MBROJTJA KOMBËTARE E KOSOVËS” dhe Isuf Veseli

Nga Kadri Tarelli Një ftesë e ardhur nga Kosova, se në Pejë, në ditën e parë të dhjetorit 2018, në sallën e Teatrit “Isuf Gërvalla”, sot “Ismet Begolli”, do të përkujtohet 100-vjetori i Komitetit “Mbrojtja Kombëtare e