Tag Archives: Ilir Meta

Presidenti Meta takim me aktivistet shqiptare nga SHBA

Nga Megi Demirxhiu Shtator 2017, Tiranë Presidenti i Shqipërisë Z.Ilir Meta priti në një takim zyrtar delegacionin e grave e vajzave shqiptare, aktiviste të të drejtave të njeriut në Amerikë dhe Shqipëri. Delegacioni kryesohej nga gazetarja dhe aktivistja e të drejtave humane Znj.Mimoza Dajçi. 

NANA SHQIPNI “PUSHOFSH NË PAQË !”

Nga Fritz Radovani   Presidenti i Ri i Shqipnisë varrosi “Demokracinë”! Iliruc Metuci, Presidentuc i shqiptarucve pa …uc! Ju plotsue dëshira Nexhmijes që gjithnjë persëriste: “A do kem fat mos të vdesë pa mbajtur një presidentuc në