Tag Archives: Ibrahim Rugova

KULLA DHE SHTATORJA E DR. RUGOVËS, SIMBOLE TË KRENARISË SHQIPTARE

Nga Idriz Zeqiraj      E shumëdashura Familje Institucion Rugova,     I dashur kryeplak i fshatit Malaj, Demë Ali  Lajçi,     Të dashur rugovas ,    Të nderuar të pranishëm në këtë përurim  fisnik,        Fillimisht,