Tag Archives: Hashim Thaçi

A ËSHTË IBRAHIM KELMENDI MËSUES I HASHIM THAÇIT?!

Nga Xhafer Leci   A ka pasur të drejtë presidenti Dr.I. Rugova kur ka thënë:” Në radhët e drejtuesve të UÇK-së është një dorë e zgjatur e Serbisë?” Hashim Thaçi është duke zbatuar idetë e Ibrahim Kelmendit,

Tradhtia në krye të Kosovës

Nga Prof. Dr. Eshref  Ymeri   Të nderuar lexues,        Pas deklaratave të fundit antikombëtare të presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për ndryshimin e kufirit mes Kosovës dhe Serbisë, deklarata këto të një mercenari të regjur në

KONTRIBUTI I PRESIDENTIT HISTORIK DR. IBRAHIM RUGOVA NË SHTETFORMIMIN E KOSOVËS

Nga Frank Shkreli   Të ënjten, me rastin e Ditës së Presidentit të Republikës së Kosovës, në Muzeun e Republikës së Kosovës u hap ekspozita “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në Shtetformimin e Kosovës”.  Ftesës,

DRITËRO AGOLLI PËR BASHKIMIN KOMBËTAR

“Anarkia është debashkim, jo bashkim” Nga Frank Shkreli   Kohët e fundit, Kryeministri i Shqipërisë, Z. Edi Rama dhe Presidenti i Kosovës, Z. Hashim Thaçi ngritën mundësinë e bashkimit të Shqipërisë dhe Kosovës në një shtet të