Tag Archives: Hamëz Jashari

RIVRASJA E SALI ÇEKAJ, HAMËZ E ADEM JASHARIT

Nga Idriz Zeqiraj Mars-prilli janë datimet përkujtimore për heronjtë markantë të lirisë: Sali Çekaj, Agim Ramadani, Hamëz dhe Adem Jashari. Në homazhet, nderimet në vend-vrasjet e tyre, si dhe në akademitë përkujtimore, u shfaqen dy anët e medaljes: