Tag Archives: Georges H. W. Bush

AMERIKA DHE BOTA MBAJNË ZI PËR HUMBJEN E NJË PRESIDENTI

“Çdo përcaktim i një jete të suksesshëme, duhet të përfshij shërbimin ndaj të tjerëve” George H. W. Bush, 1914-2018 Nga Frank Shkreli   Të premtën Presidenti Xhorxh W. Bush i riu, në emër të familjes njoftoi Amerikën