Tag Archives: Gentiana Sula

MARRVESHJE MIDIS AUTORITETIT TË DOSJEVE ME ZËRIN E AMERIKËS DHE FEDERATËN PAN-SHQIPTARE VATRA

Nga Frank Shkreli   Të Premtën më 23 Nëntor, 2018, Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH), 1944-1991 postoi në faqën e tij facebook, një deklaratë me të cilën njoftohet publiku i gjërë shqiptar,

TË MOHUAR NGA REGJIMI: BURGJET, SISTEMI I INTERNIM-DËBIMEVE DHE PUNA E DETYRUAR NË SHQIPËRI 1945-1990

Nga Frank Shkreli   Për ata që mund t’u ketë shpëtuar lajmi, ose për ata që nuk kanë mësuar nga mediet e përditëshme shqiptare, të cilat siç duket nuk e mbuluan siç duhej dhe sa duhej, më

“NBC NEWS” PËR DOSJET E REGJIMIT KOMUNIST NË SHQIPËRI

Nga Frank Shkreli Njëri prej rrjetëve më të njohura multi-mediatike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, NBC NEWS, botoi të hënën në portalin e saj një shkrim mjaft të hollësishëm mbi hapjen e dosjeve të Sigurimit, ish-policisë