Tag Archives: Filmi “Skënderbeu”

MBRESA TE LARGËTA DHE TE AFËRTA PËR “SKËNDERBEUN”x

Me rastin e 550 – vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar dhe 65-vjetorit të shfaqjes së këtij filmi Nga Skifter Këlliçi Ashtu si çdo fëmijë edhe unë, që në klasat e para të fillores mësova nga