Tag Archives: Fadil Vokrri

FADIL VOKRRI ISHTE DHE MBETET EMBLEMË LAVDI DHE KRENARIE E FUTBOLLIT SHQIPTAR

Nga ARIF EJUPI    Vdekja e parakohshme e Fadil Vokrrit, kryetar i Federatës së Futbollit të Republikës së Kosovës, është pritur kudo me dhembje dhe pikëllim të thellë. Vokrri lindi më 23 qershor 1960 në Podujevë. Origjina e