Tag Archives: Ermal Muça

Në Montreal, Kanada u zhvillua takimi i dytë i bizneseve dhe profesioneve shqiptare

Mori pjesë edhe ambasadori i Shqipërisë në Kanada, Shkëlqesia e Tij zoti Ermal Muca Nga Ajet Nuro Ndonëse komuniteti shqiptar që jeton në Montreal është një komunitet relativisht i ri, ai ka ditur të përshtatet dhe integrohet

Kupa e vitit 2018, kupa Gjergj Kastrioti – Skënderbeu shkoi në Ottawa

Në Montreal u organizua kupa e futbollit, kupa e Gjergj Kastriotit Skënderbeut Aktivitetin e nderoi me pjesmarrjen e vetë edhe ambasadori i Shqipërisë në Ottawa, shkëlqesia e tij z. Ermal Muça.   Nga Ajet Nuro Për ata

30 vite marrdhenie diplomatike mes Shqipërisë dhe Kanadasë

Ditën e shtunë më 28 tetor 2017, nën kujdesin e ambasadës shqiptare në kryeqytetin e Kanadasë, Otava, u përkujtua 30 vjetori i vendosjes së mardhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Kanadassë me një koncert të « Trio Fammus » i