Tag Archives: Dusan Mrdovic

MRDOVIC: ‘ MALI I ZI E KA NJOHUR KOSOVEN DHE DISTANCOHEMI NGA DEKLARATAT E PRIFTIT SERB AMFILLOHI”

Nga Arben Lagreta -Ambasadori I Malit të Zi në Tiranë, Dusan Mrdovic vizitoi së fundi Shoqatën e Pakicës Kombëtare të malit të Zi në Shkodër “ALBA-MONTENEGRO” i shoqëruar nga 2 drejtues të Ministrisë së Jashtme nga Podgorica;