Tag Archives: Demokracia Shqiptare

Sa për kujtesë lëvizjes studentore

Nga Prof. Dr. Eshref Ymeri   E kam ndjekur dhe po vazhdoj ta ndjekë me shumë kujdes lëvizjen studentore, e cila, në pamje të parë, nisur nga pjesëmarrja e madhe e studentëve në të, të kujton ngjarjet