Tag Archives: Daniel Gazulli

PSE MBYLLEN DISA KAPITUJ ?!

Nga Fritz Radovani   2018 – I  PAHARRUESHEM… Daniel Gàzulli: Dhunimi i Gjuhës Shqipe Shqipja e Dhunueme – Hymje e Trishtë   Vazhdimi me pjesen e 3,4…: Çfarë humbi e çfarë i mbet shqipes? Puna për shkatrrimin

100 VJETORI I NANËS SONË SHQIPTARE !

Nga Daniel Gazulli dhe Fritz Radovani   “Nuk mund të jetë popull i vogël ai që ka dhanë një Nanë kaq të Madhe.” Kardinali Paskal E shihni këte Portret të qeshun e të lumnueshëm? E dini ku

DANIEL GAZULLI DHE “SOFRA E MADHE” E ADRIATIKUT

Nga Fritz Radovani   12 NANDOR 2012… 5 VJET… Shumë vite perpara kishe ndigjue nga pleqtë per këte “sofer”. As nuk e kishe idenë e madhsisë së saj e, sa per thellësi, as që më shkonte mendja,