Tag Archives: Dalip Greca

NJË GRUA QË PARALAJMËRON

PARA 25 VITESH RREZIKOI JETEN BASHKE ME FEMIJET, SOT IA KANE OKUPUAR SHTEPINE – NJË GRUAJE QË PARALAJMËROI VETEASGJËSIMIN ME GJITHË FËMIJË NË VITIN ‘1993, SOT IA KANË OKUPUAR SHTËPINË NË LUSHNJE   – BISEDË ME POETEN

DEMOKRACIA NUK PRET- Kritika e librit të Frank Shkrelit

Së fundi ka dal nga shtypi libri i Frank Shkrelit “Demokracia nuk pret”. Librin nuk e kam lexuar por duke ndjekur dhe publikuar shkrimet e Frank Shkrelit dhe duke u nisur nga titulli, libri është një thirrje