Tag Archives: Boterori 2014

88 VJET RRETH PLANETIT TE BOTEROREVE TE FUTBOLLIT – 20

NGADHNJIMI GJERMAN DHE STONIMI I SHURDHAN I SAMBAS BRAZILIANE, (2014)   Nga Skifter Këlliçi Më 1950, plot 54 vjet pas tragjedisë së  përjetuar  në stadiumin “Marakana” të Rio de Zhaneiros, me nxënësi rreth 200 mijë shikuesish,  që,