Tag Archives: Botërori 1994

88 VJET RRETH PLANETIT TE BOTEROREVE TE FUTBOLLIT – 15

Amerika “pagëzon”  Brazilin katër herë kampion botëror,(1994) dhe rrëfimet e fundit të   Martelinit Nga Skiftër Këlliçi Aty nga fillimi i viteve ’70 të shekullit të kaluar, për ta bërë popullor futbollin në një vend si Amerika,ku sportet