Tag Archives: Boterori 1982

88 VJET RRETH PLANETIT TE BOTEROREVE TE FUTBOLLIT – 12

Nga Skifter Këlliçi Buzëqesh Italia, kampione e botës, buzëqesh dhe Martelini, (Spanjë 1982)   Kjo ndodh pas 44 vjetësh, pra që nga ajo ditë vere e vitit 1938, kur Italia ngadhënjente për të dytën dhe të fundit