Tag Archives: Astrit Hajdini

Shkrimtari i talentuar, Astrit Hajdini u nda nga jeta

Nga Vilhelme Vrana dhe Fitim Haxhiraj   Astrit Hajdini ishte bir i Tepelenës, ku lindi, u rrit, u edukua, u formua si individualitet dhe dha vlera në fushën e arsimit në degën e matematikës. Këto vite ka