Tag Archives: Ambasadori i Shqipërisë në Ottawa

Në Montreal, Kanada u zhvillua takimi i dytë i bizneseve dhe profesioneve shqiptare

Mori pjesë edhe ambasadori i Shqipërisë në Kanada, Shkëlqesia e Tij zoti Ermal Muca Nga Ajet Nuro Ndonëse komuniteti shqiptar që jeton në Montreal është një komunitet relativisht i ri, ai ka ditur të përshtatet dhe integrohet