Tag Archives: Alba Life

Shkolla Shqipe “Alba Life” New York perfundoi plot sukses vitin shkollor akademik 2017 – 2018

Bukë, krypë, zemër dhe Abetare Nga Keze Kozeta Zylo   Shkolla Shqipe “Alba Life” që operon në disa lagje të Nju Jorkut mblodhi në mjediset e shkollës publike amerikane nxënës, mësues, prindër dhe gjyshër për të festuar

Koncert madhështor në “Symphony Space”, Manhattan, për 10 Vjetorin e TV dhe Shkollës Shqipe “Alba Life”

Nga Keze Kozeta Zylo   Artistët dhe nxënësit shqiptarë shfaqën një koncert madhështor në Symphony Space në festimin e 10 të vjetorit të TV dhe Shkollave Shqipe “Alba Life”, New York. Qindra shqiptarë të Diasporës në Amerikë