Tag Archives: Agim Ramadani

Në Gjenevë përkujtohet Agim Ramadani, i agimeve tona në liri!

Nga Arif Ejupi Shoqata atdhetare në mërgim“Zhegra”me seli në Gjenevë të Zvicrës,çdo vit përkujton birin e saj Agim Ramadani,dhe të114-të bashkëluftëtarët e tij,të rënë të cilët me heroizmin e tyre të paparë Kosharen,dikur mur me gjemba,që ndau

RIVRASJA E SALI ÇEKAJ, HAMËZ E ADEM JASHARIT

Nga Idriz Zeqiraj Mars-prilli janë datimet përkujtimore për heronjtë markantë të lirisë: Sali Çekaj, Agim Ramadani, Hamëz dhe Adem Jashari. Në homazhet, nderimet në vend-vrasjet e tyre, si dhe në akademitë përkujtimore, u shfaqen dy anët e medaljes: