Tag Archives: Agim Janina

“Pikellim ne nje foto te vjeter”

Nga Agim Janina   Titulli “Pikëllim në një foto të vjetër” është një gjetje artistike, shpreh brendinë e librit të studiuesit të apasionuar dhe serioz Qerim Vrioni. Është libri i rradhës. Pikëllimi si ndjenjë emocionale, mbart në