Tag Archives: Abas Fejzullahi

VENDIMI I QEVERISË I VONUAR. POR, MA MIRË VONË SE KURRË…

Abas Fejzullahi TSh

Nga Abas Fejzullahi   Një vështrim lidhur me rrjedhat në Kosovë, rreth Vendimit të Qeverisë për masat e ndërsjellta, prej 100 %, ndaj Serbisë, shkak i bllokimit të vendit për t’ i gëzuar të drejtat e CEFTA-s

KUSH ËSHTË PRONAR I ETC-së (EKONOMSKI TERGOVINSKI CENTAR) PËR KOSOVË!?

Abas Fejzullahi TSh

Nga Abas Fejzullahi        Në Faqe të Librit-Facebook është parashtruar pyetja e sipërshënuar, sa ngacmuese aq xigluese për lexues, siç duket qëllimisht e bërë nga Z. Florim Zeqa, gazetar, analist e publicist, që në të njëjten

SHHK “SALIH ÇEKAJ“ NË ZVICËR LAJMËRON

Kete artikull mund të lexohet më mirë në PDF     NGA ZVICRA E shtunë, 29 Frytor (Shtator) 2018 SHHK“SALIH ÇEKAJ“ NË ZVICËR LAJMËRON PËR: Mjetet e mbledhura në Zvicër për ngritjen e memorialit Dr. Ibrahim Rugova

NË ZVICËR PËR NGRITJEN E MEMORIALIT Dr. IBRAHIM RUGOVA BASHKËATDHETARËT DERI ME DATËN 2018-05-26 GRUMBULLUAN 70890 FRANGA DHE 2770 EURO

Abas Fejzullahi TSh

Nga Zvicra, Abas Fejzullahi  Shkrimi mund të lexohet edhe në formatin PDF Më datën 2018-05-26 në ora 19, në klubin Dardania në Zofingen të Zvicrës Nënkëshilli për ngritjen e Memorialit Dr.Ibrahim Rugova i themeluar më 2018-03-31 në

“Rrëfimet e vërteta, mbesin të përjetëshme, kur shkruhen në vepra “

Abas Fejzullahi TSh

Rreth librit “Lufta e ndyrë e Shërbimit sekret” shkruar nga autori Bajram Mehmeti Nga Abas Fejzullahi   Autori i librit “Lufta e ndyrë e Shërbimit sekret” Bajram Mehmeti, qysh në fillim të librit ngacmon interesimin e lexuesit

BASHKËATDHETARËT NGA KURBETI NË ZVICËR NDIHMOJNË NGRITJEN E MEMORIALIT Dr. IBRAHIM RUGOVA NË MALAJ TË RUGOVËES NË KOSOVË

Abas Fejzullahi TSh

Nga Abas Fejzullahi             Bashkëatdhetarët në Zvicër, për Memorialin e Dr. IBRAHIM RUGOVËS në fshatin Malaj në Rugovë bashkia e Pejës në Kosovë, prej datës 2018-04-01 deri më 2018-05-05  grumbulluan 47970 Franga Zvicërane dhe 1250 Euro.

NJË KRAHASIM MES BAMIRËSISË SË SHHK “SALIH ÇEKAJ“ NË ZVICËR DHE QEVERISË

Nga Abas Fejzullahi    Shkarkoni dhe lexoni shkrimin të plotë në formatin PDF          Kishte me qenë një mrekulli e veçantë për të mirën dhe shëndetin e Kosovës hallemadhe, sikurse pushshtetarët dhe qeveritarët bashkë me Kuvendin dhe kuvendarët

MËSUESJA SHQIPE ÇALLAKI ME PËRKUSHTIM ZBATON KËSHILLËN E SAMI FRASHËRIT NË SHKOLLËN SHQIPE NË FRIBURG

Abas Fejzullahi TSh

Nga Abas Fejzullahi   Muaj Larcor(Mars) i vitit 2018 është fillim i pranverës me shumë festa që kanë lidhshmëri me ngjarje historike, arsim e kulturë, që festohen për çdo vit, siç janë:           Qëndresa heroike e Familjes

TRI PËRURIMET E LIBRIT: « NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE » DHE FILMIT DOKUMENTAR PËR BAMIRËSI KUSHTUAR ZNJ. BEHIDE HASANAJ

Abas Fejzullahi TSh

Nga Abas Fejzullahi Ky shkrim përmban shumë imazhe. Luteni t’a lexoni në formatin PDF BISHZ-së, veprimtarinë organizative në drejtimin e kulturës e përmbylli me organizimin e dy përurimeve të librit: « NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE » nga Behide Hasanaj

MUAJ BRYMOR ME DY FESTA MADHORE

Nga  Abas Fejzullahi Shkarkoni dhe lexoni materialin të plotë në PDF                     Muaj Brymor( Nëntor) është muaj i dy festave madhore kombëtare për shqiptarët kudo që janë, në veçanti për shqiptarët kurbetçarë me mall dhe dashuri larg