Urime Ushtria e Republikës së Kosovës!

Urime Kosova jonë!

Organizata e Gruas Shqiptare – Amerikane “Hope & Peace”

E priti me gëzim të madh shpalljen e Ushtrisë së Republikës së Kosovës, si shprehje e lartë e sovranitetit të popullit shqiptarë në Kosovë. Jemi krenare për ju vëllezër e motra në Kosovë, për sakrificat tuaja sublime për paqen dhe lirinë e Kosovës. Për gjakun e derdhur të rinisë shqiptare për çështjen kombëtare. Kosovës asnjëherë nuk i ka munguar ushtria, paçka se pushtuesit e çdo kohe nuk e kanë lejuar legjitimitetin e saj. Por Kosovës dhe Shqipërisë kurdoherë i kanë dalë për zot bijtë e bijat e saj më të mirë Isa Boletini, Hasan Prishtina, Azem e Shote Galica,  Adem Jashari e të tjerë….Deri tek Ushtria Çlirimtare e Kosovës që edhe me ndërhyrjen e SHBA dhe NATOS i treguan cakun serbisë.   

Falenderojmë SHBA që historikisht e kanë mbështetur Kosovën dhe të gjithë shqiptarët.

Zoti e bekofte Amerikën!

Zoti e bekoftë Kosovën, Shqipërinë dhe të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen.

Lavdi heronjve që derdhën gjakun për largimin e makinerisë dhe krimeve serbe nga Kosova. 

Comments

comments

-----